Tjenester

Kjærs Rørleggerforretning AS har oppdrag både for det offentlige og det private markedet. Vi tar på oss alt fra små servicejobber, boliger, sprinkleranlegg, varmepumper og vannbårene varmeanlegg.

Servicejobber

Vi har godt utstyrte servicebiler for å kunne ta hasteoppdrag på strak arm. Vi har også et stort lager, hvor vi har mye av "brødvarene" inne til en hver tid. Vi har også tett samarbeid med maskinentreprenører slik at vi kan raskt ta på oss grøftejobber. Vår brede kompentanse og lange erfaring i VVS bransjen, gir deg en trygghet ved bruk av oss.

Varmepumpeanlegg

Hvilken varmepumpe passer for deg? Ved utskiftning av oljekjel, eller nyinstallasjon utarbeider og kalkulerer vi riktig varmepumpe som vi tilpasser til din bolig.

Varmepumpene henter ut varme fra flere mulige kilder. Luft-luft, luft - vann, og væske - vann (bergvarme, jordvarme) er de som er mest benyttet. Varmepumpene kan også hente varme fra sjøen om man bør slik til.

Vi leverte og/ eller monterte over 25 varmepumper i 2010, noe som viser at folk virkelig har fått øynene opp for denne teknologien. Luft - vann varmepumpene har også nå blitt så effektive at de produserer varme helt ned til -25C. Våre varmepumper har også EL tilskudd som varmepumpen benytter ved sjokkvarming av forbruksvannet, eller ved stort varmebehov. Med varmepumpens integrerte bereder på 180l får man også utnyttet varmepumpen mest mulig økonomisk.

Vi benytter i dag Thermia som leverandør på luft - vann og væske vann. Sammen med vår sammarbeidspartner Re Varmeteknikk AS kan vi også levere varmepumper fra andre produsenter. På luft - luft varmepumper benytter vi Panasonic levert via vår grossist.

Vannbåren varme

Mange som bygger og pusser opp i dag velger å gå for en varmeløsning som kan varme bygget fra flere alternative energikilder. Ved å velge et vannbårent anlegg kan man benytte varmepumpe, flis, pellets, solvarme, elektrisk eller fjernvarme som energikilde. Vannbåren gulvvarme kan tilpasses og monteres i alle bygg. Sammen med vår leverandør prosjekterer vi og tegner ditt anlegg. Med vannbåren gulvvarme oppnår man en en meget god komfort i huset da varmen er jevnt fordelt i hele gulvet.

Fordeler ved vannbåren gulvvarme:

Maksimal komfort for brukeren
Hygienisk og allergivennlig
Fleksibel innredning/møblering
Miljøvennlig og økonomisk ettersom gulvvarmesystemet kan utnytte flere ulike varmekilder
System for alle typer bygg
Intelligente styresystem med sentral overvåkning/styring
Se vår leverandør på gulvvarme sin nettside her!

Baderom

Mange ønsker å oppgradere badet sitt. Vi kan sammen med våre sammarbeidspartnere levere ditt bad komplett etter dagens krav og forskrifter. Vi starter gjerne med å ta en befaring før vi tegner ditt bad i 3D. Tegningen av badet kan vi gjerne gjøre i hjemme hos deg eller så oversender vi disse på epost. Med tegningen som grunnlag utarbeider vi en beskrivelse som vi bruker som mal for vårt tilbud. Vi har gode kunnskaper om våre produkter og hjelper deg med å velge riktig produkter. Alle våre bad leveres med en veldokumentert FDV / DDV hvor alle tekniske godkjenninger, samt bilder av arbeidet er inkludert. Denne permen er ment på samme måte som et servicehefte til din bil. Sannsynligvis vil også dette skape en økt verdi på din bolig ved et salg. Ved hvert arbeide som blir gjort må rørlegger utarbeide et kontrollskjema på det de har gjort. Dette for å hindre at det blir utført feil på ditt bad.

UteSpa!

Kjærs Rørleggerforretning AS er forhandlere av vikingbad, og i sammarbeid med de leverer vi utendørs massasjebad og ikke minst SwimSpa!

Med vikingbad i ryggen kan vi levere utespa og Swim Spa i hele Norge. Fordelen med å bruke oss er produktkunnskap, høy serviceinnstilling samt at vi skal være tilgjengelige for deg, når det passer deg! Great Lakes Spa og Emerald Spa leverer massasjebad som er bereget for det norske klimaet og er termisk isolert. Her snakker vi lave driftskostnader ved bruk. Alle våre utespa løsninger kan også tilknyttes mot en varmepumpe for å spare enda mer strøm.